Friday, December 10, 2010

8., 9. og 10. desember

Med eksamenar på tapetet er det ikkje like mykje tid til å få oppdatert bloggen, kjenner eg.. 
Men det kjem... pø om pø... ;)

8. desember var det akedag som stod på dagsagendaen i følge adventskalenderen, og akedag blei det! Pappa, gutungen og vårt vesle dunder tok med seg skiver med nugatti, kvart sitt rumpeakebrett og snowracer'en ut. Det er godt med litt ekstra energi-mat når ein skal vere ute i kulda og leike, så nugatti-skiver kom godt med og vart forøvrig godt motteke av begge dei små :) 


I går, 9. desember, var det ein mindre aktiviserande, men like koseleg allikevel, adventsaktivitet. Då var det nemmelig bestemt at det skulle vere vaflar til kvelds. Og denslags er ikkje kvardagskost til eitt av dagens hovudmåltid, så det var hæla i taket og beina bordet-stemning på kjøkkenet! No vart det vel og merke ikkje vaflar, men lappar fordi klokka var blitt mykje før vi kom til kveldsen. Og lappar smakar like godt, om ikkje bedre, og dessutan går det raskare å steike dei ;) Litt slinger i valsen må det vere rom for! :)

Og så er det dagen i dag, den 10. desember. Utan å vite kva dag det kom, så har gutungen venta på nettopp denne dagen sidan før 1. desember. Han har gledd seg tullerusk til å gå i peparkakebyen, og i dag låg det endeleg ein lappe med bilde av eit peparkakehus i kalenderen! "JIPPI! I dag skal vi i peparkakebyen!!!" ;)

No comments:

Post a Comment